miko bed/breakfast, puur Texel

Ervaar Texel door de ogen van een local en ontspan op een waanzinnige locatie midden in De Koog. Ik ben Miko, surfer en opgegroeid op Texel. Na vele reizen naar het buitenland ben ik telkens weer geland op mijn eiland en ik ben de schoonheid en mogelijkheden steeds meer gaan waarderen. En dat wil ik nu met zo veel mogelijk mensen delen via mijn eigen bed/breakfast op Texel. Miko bed/breakfast staat voor een verblijf die mijn liefde voor strand en zee uitstraalt in een uniek huis. De locatie sluit precies aan op de ervaring die ik mijn gasten wil bieden. In miko bed/breakfast ervaar je het pure Texel.

 

De bed/breakfast is gelegen op 5 minuten loopafstand van zowel het strand als het centrum van de badplaats De Koog en direct aan de bosrand. Word wakker in 1 van de 3 themakamers, ontbijt op de kamer, in de tuin of neem de picknickmand mee voor een ontbijtje op het strand in je strandhuisje. Laat je hoofd leegstromen tijdens een boswandeling of fiets die stress uit je benen in de uitgestrekte duinen. Miko bed/breakfast staat niet enkel voor een overnachting, een weekendje Texel of een weekje rust, maar voor een ervaring van het eiland zoals ik dat al jarenlang heb mogen beleven.

 

Omgeving

De bed/breakfast ligt in de Badplaats De Koog op het prachtige Texel, een kleine wandeling verwijderd van het strand, het centrum en direct tegenover het bos. Door de vele toeristische attracties in de buurt is Miko's locatie voor zowel wandelen als fietsen een ideaal startpunt. In het centrum bevinden zich restaurants, winkels en supermarkten. Door het bos en uitgestrekte strand is de bed/breakfast ook een perfecte uitvalsbasis als u met hond komt. Bij Miko bent u namelijk ook van harte welkom met hond, mits deze uiteraard goed is opgevoed.